De bedste teknikker til for tidlig sædafgang til at holde længere i sengen

Måske er det eneste, der er mere pinligt for en mand end ikke at kunne præstere i sengen, at “optræde” lidt for hurtigt. Hvor akavet denne oplevelse end måtte være, er det faktisk ikke ualmindeligt.

Du vil måske bare øge, hvor længe dine seksuelle møder varer. Eller måske oplever du for tidlig sædafgang, som får dig til at få orgasme langt før din partner.

Uanset hvad, kan følgende tips og tricks hjælpe dig med at opnå et længere seksuelt møde med din partner.

Hvad er for tidlig ejakulation (TE)?

For tidlig sædafgang er, hvor en mand når orgasme efter kun en kort periode. Der er mange forskellige medicinske definitioner af TE, men i slutningen af dagen er resultatet altid det samme… Du når klimaks for hurtigt, og din partner efterlades utilfreds.

Hvorfor lider nogle mænd af TE?

Svarene på oprindelsen af TE er multifaktorielle.

  • Nogle mænd har meget følsomme spring på enden af deres penis og vil derfor få mere glæde af sex, hvilket gør det sværere at stoppe med at nå orgasme, da fornemmelsen er overvældende.
    Nogle fyre er bare meget køn, og tanken om at være sammen med en kvinde, eller de kan se en nøgen kvinde, kan næsten give dem orgasme.
  • og endelig kan TE skyldes centrale tilstande som lave niveauer af neurotransmittere (som er kemiske budbringere) inde i hjernen.
  • Hvad vi har fundet er, at – lavere niveauer af serotonin eller den begrænsede mængde af disse neurotransmittere er ofte forbundet med TE.

Hvad kan du gøre ved det?

Der er så mange medicin tilgængelige på markedet, som kan bruges til at behandle og stoppe TE.

Medicin i form af tabletter eller orale strimler kan hjælpe med at regulere neurotransmitterniveauet i hjernen… som hjælper med at øge blodgennemstrømningen ind i penis.

Nu før du vælger medicin, er det værd at prøve disse naturlige øvelser for at slippe af med for tidlig sædafgang. Disse teknikker kræver mental og fysisk træning.

Årsagen til for tidlig ejakulation er ofte dobbelt og kræver både fysisk og mental træning for at kontrollere trangene til klimaks, orgasme og ejakulation.

Her er top 3 metoder, du kan bruge til at holde længere i sengen, og hvordan du kan behandle din for tidlige sædafgang.

Metode #1: Onaner oftere

Onanering hjælper med at lindre presset ved at få konstante erektioner. Så giv dig selv 10-15 minutter og væn dit sind til følelsen af maksimal ophidselse.

For lidt onani er mere tilbøjelig til at føre til TE end for meget onani.

Metode #2: Klem

Klem lige under hovedet af penis. læg et fast tryk med tommel- og pegefinger og fokuser trykket på urinrøret. dette er røret, der løber langs undersiden af din penis. disse metoder skubber blod ud af penis og begrænser til ejakulation.

Metode #3: Sexercise – Kegel-øvelser

Lav dine Kegels. Disse øvelser hjælper med at stramme dine bækkenbundsmuskler. Så gå til badeværelset med en fuld blære og prøv at afbryde strømmen af urin – start og stop gentagne gange. Når du har klappet denne øvelse, skal du øve dine Kegels ved at holde nede i 10 sekunder og derefter slippe den. og øv dig i sæt af 10. Stærkere pc-muskler vil give dig mere kontrol over din ejakulation og holde længere i sengen.

Husk dog, at resultaterne vil variere. metoderne nævnt her virker muligvis ikke for alle, da hver person er forskellig.

Ved at kombinere genoptræningsteknikker plus receptpligtig medicin vil du give dig mulighed for at genoptræne dig selv til at holde længere i sengen over tid.

Stadig ingen resultater? Konsulter en læge

Hvis du har prøvet alt og stadig ikke får resultater, bør du konsultere en kvalificeret læge, som har erfaring med mandlig seksuel sundhed.

Leia mais… 

Leave a Comment