Levering næste dag i Danmark

Bekæmp kønsvorter: Køb Warticon online for effektiv behandling

  • Køb Warticon online
Køb Warticon online

Warticon til behandling af kønssygdomme eller kønsvorter

  • Hurtigtvirkende vortebehandling
  • Hurtig og nem at påføre
  • Leveres diskret til dit dørtrin

Køb Warticon Online

Levering af medicin i 24 timer
Levering af medicin
i 24 timer
Sikker emballage og diskret
Sikker emballage
og diskret
Registrerede GMC læger I Den Europæiske Union
Registrerede GMC læger
I Den Europæiske Union
Branded Medicin Ægte
Branded Medicin
Ægte

Warticon (Warticon)

Hvad bruges Wartec til?

Wartec (aktiv ingrediens podophyllotoxin) er et lægemiddel, der anbefales til topisk behandling af vorter (på grund af papillomavirus) på de ydre og perianale kønsorganer, både hos mænd og kvinder.Det aktive stof, podophyllotoxin, udvindes fra planter af Podophyllum-slægten og har antimitotisk aktivitet (forhindrer celle mitose). Podophyllotoxin kan præsenteres i form af en gel, creme eller opløsning og påføres direkte på læsioner forårsaget af tilstedeværelsen af ​​humant papillomavirus (HPV).

Podophyllotoxin er på Verdenssundhedsorganisationens liste over essentielle lægemidler, der er nødvendige i et grundlæggende sundhedssystem.

Sælges Wartec kun på recept?

Ja, for at købe medicinen, skal din læge udlevere et recept, der ordinerer Wartec.

Hvad er prisen på Warticon i Danmark?

1 tube (5g) pris kan findes som nedenfor

WarticonStiefel
DoseringSe Pris Behandling
1 tube (5g)Se Pris Behandling»

Hvem kan bruge Wartec?

Både mænd og kvinder kan bruge det, så længe de er voksne (over 18 år).

Hvilken form for Wartec er tilgængelig?

Wartec er kun tilgængelig i creme (salve) og opløsning versioner til topisk påføring.

Hvordan virker Wartec?

Podophyllotoxin er et aktivt stof med antimitotisk virkning, det vil sige, at dets virkningsmekanisme er relateret til dynamikken i organiseringen af ​​cellernes mitotiske spindel. Dette princip er formuleret i Wartec til topisk påføring og har lav systemisk absorption.

Podophyllotoxin binder sig kraftigt til tubulin, hvilket resulterer i afbrydelse af tubulinpolymerisation og som følge heraf dannelsen af ​​mikrotubuli. Når dannelsen af ​​mikrotubuli ændres, sker der også en ændring i celleudvikling, komponenttransport og cellesignalering. Som følge heraf afbrydes mitosen, og celledød opstår, hvilket standser spredningen af ​​HPV-virus gennem huden.

Hvordan bruger man Wartec?

Denne medicin er til topisk brug. Før brug skal det berørte område (med læsionen, som indeholder vorterne) renses tilstrækkeligt og tørres.

Hvis det er i et område, der er svært tilgængeligt, såsom det perianale område, kan du bruge et spejl til at gøre det lettere at se eller bede en, du stoler på, om hjælp, som du føler dig tryg ved.

Efterfølgende skal Wartec påføres direkte på vortelæsionen ved at udføre en let massage. Dette skal gøres to gange om dagen i 3 på hinanden følgende dage og hvile (uden at påføre noget) i 4 dage. Behandlingen varer en uge og skal udføres, indtil læsionerne helt forsvinder, og kan gentages i op til 4 uger.

Under påføring bør du undgå intakt hud, der ikke indeholder læsioner (i denne region kan det forårsage lokal irritation). Åbne sår eller uhelede operationssår bør undgås på grund af risikoen for lokal irritation. Umiddelbart efter påføring skal hænder vaskes med vand og sæbe. Rør ikke ved dine øjne, før du har vasket dine hænder grundigt.

Er der nogen forholdsregler ved brug af Wartec?

Under de første applikationer kan lokal irritation forekomme, denne betændelse opstår på grund af processen med nekrose (død) af det skadede væv. Denne irritation er normalt mild og kan resultere i kløe, følsomhed, erytem, ​​rødme, sårdannelse. Efterhånden som behandlingen slutter, forsvinder disse tegn. Lejlighedsvis kan der opstå hovedpine. I mere alvorlige tilfælde eller andre tilfælde end de beskrevne bør en læge konsulteres.

Undgå at medicinen kommer i kontakt med øjenområdet og vask altid hænderne grundigt efter hver påføring. Brug ikke medicinen på sund hud, kun på vorter.

Hos kvinder, undgå brug under menstruationsperioden, da medicinen elimineres gennem blodgennemstrømningen, hvilket resulterer i nedsat effektivitet.

Undgå at have samleje under hele behandlingen. Hvis der forekommer samleje, skal du bruge kondom.

Hvad er kontraindikationerne?

Wartec er kontraindiceret til kvinder, der er gravide eller forsøger at blive gravide, ammende kvinder, babyer, børn. Der er i øjeblikket ingen undersøgelser af brugen af ​​medicinen i disse kategorier. Det er også kontraindiceret til brug i åbne sår og patienter, der har vist bivirkninger eller overfølsomhed over for det aktive stof.

Hvordan køber jeg Wartec (Warticon) online?

For at købe Wartec (Warticon) online, anbefaler vi, at du besøger webstedet for et af vores partner-onlineapoteker, hvor dine data vil blive analyseret af en speciallæge gennem en online konsultation, hvilket sikrer total sikkerhed for at starte behandlingen. Levering er gratis og ekspres i hele Brasilien.

 

Køb Warticon Online

Leder du efter Spedra-tabletter? Udforsk MedzOnline for en pålidelig kilde til at købe Spedra-tabletter. Stol på MedzOnline for kvalitet og bekvemmelighed i dit køb.

Ønsker du at købe Viagra i Danmark? Henvend dig til MedzOnline for pålidelig og pål idelig service. Sikre dit diskrete køb og imødekomme dine behov med tillid.

Leder du efter løsninger til at håndtere for tidlig sædafgang? Udforsk muligheder som at køb Priligy gennem MedzOnline.