Levering næste dag i Danmark

Køb Cerazette Minipiller Online: Din løsning til at forhindre uønsket graviditet

  • Køb Cerazette minipiller online
Køb Cerazette minipiller online

Køb Cerazette i Danmark med diskret indpakning og fri fragt

  • Indeholder kun ét hormon
  • Lige så effektiv og sikker som kombinations p-piller
  • Kan bruges af kvinder der ammer, har migræne eller ryger

Køb Cerazette Online

Levering af medicin i 24 timer
Levering af medicin
i 24 timer
Sikker emballage og diskret
Sikker emballage
og diskret
Registrerede GMC læger I Den Europæiske Union
Registrerede GMC læger
I Den Europæiske Union
Branded Medicin Ægte
Branded Medicin
Ægte

Minipiller Cerazette

Cerazette er en minipille, hvilket vil sige, de kun indeholder gestagen og kan derfor anvendes af ammende kvinder eller kvinder, der ryger

Minipillen er en effektiv præventionspille. I modsætning til den kombinerede p-pille indeholder den kun progesteron. Af den grund er det velegnet til mange kvinder, der ikke kan bruge kombineret hormonprævention (CHC). Det er dog stadig et letanvendeligt og effektivt præventionsmiddel.

Hvad er Cerazette?

Cerazette er en p-pille med hovedformål og indikation for brug for at forhindre undfangelse og graviditet. Effektiviteten af denne medicin er 99 % i gennemsnit.

Hvad er de vigtigste fordele ved Cerazette?

Denne pille anbefales hovedsageligt til kvinder, der er mere følsomme over for virkningerne af østrogenhormonet, eller som ammer (den påvirker ikke produktionen eller kvaliteten af modermælk). Ud over at være yderst effektiv mod graviditet, reducerer denne medicin også smerter forbundet med menstruationsperioden. Det er blevet bevist gennem kliniske undersøgelser, at cirka 94 % af kvinder, der bruger Cerazette, oplever færre smerter under menstruation.

Hvad er de største ulemper ved Cerazette?

Den største ulempe er den mulige forekomst af vaginal blødning med uregelmæssige intervaller, selvom nogle kvinder også kan opleve et fuldstændigt fravær af blødning på et hvilket som helst tidspunkt under brug.

Hvad er prisen på Cerazette i Danmark?

75 mg desogestrel pris kan findes som nedenfor

CerazetteMSD
DoseringSe Pris Behandling
75 mg desogestrelSe Pris Behandling»

Hvordan virker Cerazette?

Cerazette virker på samme måde som de fleste piller, der kun indeholder gestagen, også kaldet minipiller. Denne medicin indeholder en lille mængde af progestin desogestrel, en type kvindeligt kønshormon. I modsætning til kombinerede p-piller (som indeholder østrogen og progesteron), indeholder minipiller kun gestagen. På den måde virker minipillerne ved at forhindre sæd i at trænge ind i livmoderen, forhindre fortykkelse af livmoderens endometrium og gøre livmoderhalsslimet tættere, derudover har det også en negativ effekt på æggets modning. Kvindens krop "forstår" på denne måde, at ægløsningen allerede er sket.

Kvinder, der tager Cerazette, oplever et fald i østradiolniveauerne til niveauer svarende til niveauerne i den tidlige follikulære fase (når de ikke tager p-piller). Med hensyn til kulhydratmetabolisme, lipidmetabolisme og hæmostase blev der ikke observeret signifikante ændringer hos kvinder, der tog Cerazette. Minipillen er ikke kalorieholdig, derfor gør den dig ikke fed.

Hvem kan tage Cerazette?

Denne p-pille anbefales til raske kvinder over 18 år og under 60 år.

Hvem kan ikke tage Cerazette?

Cerazette er ikke indiceret til kvinder, der mistænkes for at være gravide, forsøger at blive gravide, hvis de er allergiske over for gestagen desogestrel, med en historie med kredsløbsforstyrrelser, brystkræft, nylig gulsot, leversygdomme, diabetes, forhøjet blodtryk, epilepsi, chloasma (mørke pletter på huden) eller vaginal blødning af ukendt årsag.

Hvordan skal man tage Cerazette?

Cerazette-minipillen skal tages én pille dagligt, på samme tid, oralt (med eller uden mad), i 28 på hinanden følgende dage, uden pauser mellem pakningerne.

Hvordan begynder man at bruge Cerazette?

Jeg har ikke taget nogen hormonelle præventionsmidler i den sidste måned: Tag den første pille på den første dag i menstruationscyklussen (den dag blødningen starter).

Jeg tager en kombineret oral hormonprævention og ønsker at skifte til Cerazette: Tag den første Cerazette-tablet dagen efter den sidste aktive tablet af dit nuværende præventionsmiddel.

Efter fødsel eller abort: Tag den første Cerazette-tablet mellem dag 21 og 28 efter fødslen eller abort. I andre situationer skal du kontakte en læge for vejledning.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har glemt at tage en Cerazette-tablet?

Interval på op til 36 timer mellem pillerne: tag pillen med det samme, når du husker det, det betyder, at du kan tage 2 piller samme dag. Effektiviteten af prævention vil forblive den samme.

Interval større end 36 timer mellem tabletterne: tag tabletten med det samme, når du husker det, det betyder, at du kan tage 2 tabletter på samme dag. I dette tilfælde kan effektiviteten være nedsat, og brug af en yderligere præventionsmetode anbefales i de næste 7 dage (eksempel: kondom).

I løbet af den første uge med brug af Cerazette: hvis tabletterne ikke tages med det korrekte interval (24 timer), vil effektiviteten af den præventionsprævention blive reduceret.

Hvad er dosis af hver pille?

Hver Cerazette-pille indeholder 75 mcg desogestrel.

Hvordan ser pillen ud?

Cerazette-pillen er hvid i farven, rund, bikonveks, 5 mm i diameter, med inskriptionerne Organon og KV/2.

Hver strimmel Cerazette indeholder 28 hvide runde tabletter. Tabletterne er mærket KV over 2 på den ene side og ORGANON* på den anden. Cerazette kommer i en pakke med 1, 3, 6 eller 13 strimler. Hver strimlen forsegles i en foliepose. Ikke alle pakningsstørrelser er muligvis tilgængelige.

Hvad er bivirkningerne af Cerazette?

En lille del af kvinderne, især dem, der tager Cerazette for første gang, kan opleve nogle bivirkninger. Dette opstår på grund af, at kroppen ikke er vant til koncentrationen af hormoner, noget der sker inden for et par uger efter man begynder at bruge minipillen.

De vigtigste bivirkninger kan omfatte ændringer i humør, nedsat seksuel lyst, hovedpine, kvalme, akne, ømhed i brysterne, vægtøgning, uregelmæssig vaginal blødning eller fuldstændig fravær af menstruation.

Generel vejledning i brug af Cerazette

Uanset oplysningerne i dette materiale, bør brugen af Cerazette (aktiv ingrediens gestagen desogestrel) altid rådgives af en læge.

 

Køb Cerazette Online

Udforsk MedzOnline til dine behov og køb Tadalafil for forbedret ydeevne. Med MedzOnline sikrer du kvalitet og pålidelighed i dit køb.

Udforsk dine muligheder for at behandle erektil dysfunktion ved at vælge at købe Viagra gennem MedzOnline.

Ønsker du at styre vægten effektivt? Overvej at købe Mysimba fra MedzOnline.