Hvordan fedme påvirker seksuel præstation

Fedme kan have psykologiske såvel som fysiologiske virkninger på ens liv og deres sexliv. At være overvægtig kan påvirke din libido, ydeevne og seksuelle interesser.

Hvordan fedme påvirker dit sexliv

Generelt når mænd eller kvinder bliver ophidsede, øges blodcirkulationen i kroppen, især til reproduktive organer.

Når en overdreven mængde fedt ophobes i væggene i vores kar, bliver de indre vægge i vores arterier tykkere, det reducerer blodstrømmen til hjertet såvel som de forskellige organer i vores krop. Dette kan have alvorlige konsekvenser for vores generelle sundhed og velvære.

Overvægtige mennesker har generelt høje niveauer af kolesterol og lider sandsynligvis af type 2-diabetes. Forskning viser, at omkring 50% af mennesker, der lider af diabetes, lider af erektil dysfunktion.

Fedme og erektil dysfunktion

Fedme og erektil dysfunktion er to sundhedstilstande, der ofte er forbundet. Overvægt kan føre til en række sundhedsproblemer, herunder en øget risiko for at udvikle erektil dysfunktion. Undersøgelser har vist, at mænd, der er overvægtige eller fede, er mere tilbøjelige til at opleve erektil dysfunktion end mænd med en sund vægt.

Som hos overvægtige mennesker cirkulerer blodet ikke godt i reproduktive organer, så overvægtige mennesker lider ofte af erektil dysfunktion.

Undersøgelser har vist, at efterhånden som mængden af fedt i kroppen stiger, falder niveauet af testosteron, kønshormonet i kroppen.

Forbindelsen mellem fedme og erektil dysfunktion er kompleks. Overvægt kan føre til en række sundhedsproblemer, såsom højt blodtryk, diabetes og hjertesygdomme, som alle kan bidrage til erektil dysfunktion. Derudover kan fedme forårsage hormonelle ubalancer, som også kan føre til erektil dysfunktion.

Den gode nyhed er, at der er skridt, der kan tages for at reducere risikoen for at udvikle erektil dysfunktion på grund af fedme. At spise en sund kost og motionere regelmæssigt kan hjælpe med at reducere overskydende vægt og forbedre det generelle helbred. Derudover kan rygestop og reducere alkoholforbrug også bidrage til at reducere risikoen for at udvikle erektil dysfunktion.

Hvordan overvægtige mennesker kan forbedre deres sexliv?

Adskillige undersøgelser har vist, at nogle få livsstilsændringer kan gøre underværker for overvægtige mennesker og hjælpe dem med at føre et lykkeligere og meget mere sundt sexliv.

Ændringer, der hjælper med at forbedre sexlysten for overvægtige mennesker:

 • Hvis du er ryger, er dette den første vane, du skal tage fat på. Undersøgelser viser, at rygning har en direkte relation til impotens hos mænd.
 • Du skal drikke rigelige mængder vand.
 • Du kan begynde at spise sundere og renere fødevarer.
 • Bevæger dig oftere og deltager i et fitnessprogram.
 • Du vil måske tale med en terapeut, som vil hjælpe dig med at arbejde med dine tanker om kropsopfattelse og selvværd.
 • Der findes vægttabsmedicin på markedet, som kan hjælpe dig.

Hvor kan man købe overvægtsbehandling online?

Der er mange vægttabsbehandlinger tilgængelige på markedet, men nedenfor er få, som er ret effektive til vægttab.

Mysimba

 • Køb Mysimba slankepiller online
 • Pris inkluderer recept og gratis levering
 • Bestil i dag for GRATIS levering næste dag

Saxenda

 • Færdigfyldt vægttabs injektionspen
 • 85% af patienterne tabte sig
 • Pris inkluderer recept og gratis levering
 • Bestil i dag for GRATIS levering næste dag

Leave a Comment