Levering næste dag i Danmark

Køb Aldara online: Effektiv behandling af kønsvorter

 • Køb Aldara online
 • Køb Aldara online
Køb Aldara onlineKøb Aldara online

Aldara til behandling af kønssygdomme eller kønsvorter

 • Effektiv behandling af kønsvorter
 • Hurtig og nem at bruge
 • 3 gange om ugen

Køb Aldara Online

Levering af medicin i 24 timer
Levering af medicin
i 24 timer
Sikker emballage og diskret
Sikker emballage
og diskret
Registrerede GMC læger I Den Europæiske Union
Registrerede GMC læger
I Den Europæiske Union
Branded Medicin Ægte
Branded Medicin
Ægte

Aldara

Aldara er en af ​​de mest anvendte lægemidler til behandling af kønsvorter. Find her al information om det, og hvordan du køber Aldara online.

Aldara (Imiquod) er et lægemiddel, der bruges til at behandle kønsvorter, i form af en dermatologisk creme, hvis aktive ingrediens er imiquimod.

Denne medicin er indiceret til behandling af kønsvorter, men også analvorter, condyloma acuminatum, som er forårsaget af det humane papillomavirus, bedre kendt som HPV, en af ​​de mest smitsomme seksuelt overførte sygdomme.

Aldara bruges også til at behandle symptomer på overfladisk basalcellekarcinom og aktinisk kerotasis.

På trods af at den bruges til at behandle kønsvorter forårsaget af HPV, angriber Adara creme ikke virussen direkte. Det mobiliserer dog immunsystemet, så du er i stand til effektivt at håndtere vorter.

Behandlingen udføres 3 gange om ugen, men bør ikke overstige 16 ugers behandling.

Du kan købe Aldara creme til behandling af kønsvorter på vores samarbejdsapoteker. Efter en konsultation med en online partnerlæge vil du have en lægerecept til at købe denne medicin.

Den samlede pris inkluderer allerede medicinen, lægekonsultationen, lægeordinationen og leveringen.

Hvad er prisen på Aldara i Danmark?

pris kan findes som nedenfor

AldaraMEDA Pharm
DoseringSe Pris Behandling
12 sachetsSe Pris Behandling»

Den originale Aldara-pris inkluderer hele den service, der leveres af vores partnere, inklusive konsultation med en registreret læge, der er autoriseret til at give onlinekonsultationer, udstedelse af en lægerecept, medicin og levering af Aldara dermatologisk creme til dit hjem, med fuld diskretion, i emballage uden ekstern henvisning til medicinen eller MedzOnline.

Du kan også kontakte patientplejeteamet og partnermedicinsk team for at afklare alle dine tvivl og spørgsmål.

Hvad er Aldara, og hvordan virker det?

Aldara er et lægemiddel, der bruges til at bekæmpe de ydre symptomer på HPV (humant papillomavirus), såsom kønsvorter og condylomata acuminata. Dette er ordineret af læger med det formål at reducere ubehag og problemer forårsaget af denne seksuelt overførte sygdom, men det kan også bruges til at behandle almindelige vorter.

Selvom Aldara angriber de ydre symptomer på HPV, angriber den ikke virussen direkte. Den humane papillomavirus kan ikke helbredes og skal regelmæssigt overvåges af din gynækolog eller urolog for at holde sygdommen under kontrol.

Aldara bruges i form af en salve, der skal påføres huden, på ydre kønsvorter. Denne salve er ikke til intern påføring.

Du kan også bruge Aldara til behandling af aktinisk keratose. Denne tilstand er karakteriseret ved rynkede hudområder og forekommer hos mennesker, som gennem deres liv har været udsat for meget sol.

Aktiniske keratoser kan forekomme i din hudtone, men kan have andre farver, såsom pink, brun, grå og rød. Pletterne kan være flade eller skællende, hårde, vorteagtige, ru og hævede. Hver person er unik, når det kommer til udseendet af keratoser.

Aldaras aktive ingrediens er imiquimod, som binder sig til uinficerede celler omkring kønsvorter. Aldara sender således en advarsel til din krop for at forbedre dit immunsystem, beskytte regionen og stimulere frigivelsen af ​​visse kemiske forbindelser, der er ansvarlige for at bekæmpe infektioner afledt af HPV.

Med andre ord er Aldaras hovedformål at få din krop til at udvikle sit eget forsvar, der forhindrer opformering af celler angrebet af HPV, og forhindrer også virussen i at angribe celler, der endnu ikke er blevet inficeret.

Sådan skal du bruge Aldara?

Aldara er indiceret til behandling af visse hudproblemer, såsom fjernelse af vorter kendt som condylomata acuminata, som vises på kønsorganerne og omkring anus.

Det kan også bruges til at behandle overfladisk basalcellekarcinom, en ikke-invasiv, langsomt voksende form for hudkræft med en sjælden mulighed for spredning. Denne type kræft udvikles generelt af ældre mennesker og mennesker med lys hud og er forårsaget af overdreven soleksponering.

Aldara bruges i salveform og bør gøres som ordineret af din læge. Du bør ikke bruge mere mængde end foreskrevet, og heller ikke mindre. Du skal også nøje følge den behandlingstid, som din læge har angivet.

Ved overdreven brug og i længere tid kan Aldara øge risikoen for alvorlige hudreaktioner.

Før du påfører salven, skal du vaske dine hænder og hele det hudområde, der skal behandles grundigt. Efter påføring af Aldara skal du vaske dine hænder igen. Brug aldrig salven på skadet hud eller milde forbrændinger. Brug kun, når disse tilstande er fuldstændig helet.

Brugen af ​​Aldara varierer mellem 2 og 5 gange om ugen, men aldrig over 16 ugers behandling. Dets brug afhænger dog af den tilstand, du har til hensigt at behandle. Derfor bør du altid følge instruktionerne fra din læge.

Under behandlingen bør din læge tjekke din hud regelmæssigt, hvis du oplever mere alvorlige hudreaktioner.

Du bør kontakte din læge, hvis det ikke forbedres, eller hvis det forværres under behandlingen.

Brug aldrig Aldara, hvis det ikke er blevet ordineret af din læge.

Hver pakke Aldara er tilstrækkelig til en enkelt påføring. Du bør smide emballagen ud efter brug, selvom der stadig er lidt salve tilbage.

Opbevar Aldara ved stuetemperatur på et tørt sted væk fra varme.

Inden du bruger Aldara, bør du fortælle det til din læge, hvis du har en af ​​disse tilstande:

 • Solskoldning eller andre hudproblemer
 • Svagt immunsystem eller autoimmun lidelse
 • Graft-versus-host-sygdom
 • Hvis du er blevet behandlet for aktinisk keratose eller kønsvorter med kirurgi eller anden medicin for nylig
 • Hvis du for nylig har fået en knoglemarvstransplantation eller en navlestrengsblodtransplantation
 • Hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid, eller hvis du ammer

Aldara behandling for aktinisk keratose

Generelt til behandling af aktinisk keratose ordineres en applikation to gange om ugen i 16 uger. Du bør smøre salven på det område, der skal behandles, men kun et tyndt lag, og massere området, indtil cremen forsvinder helt.

Det anbefales generelt at påføre cremen inden du går i seng, og lade den virke i 8 timer. Den næste dag, vask med vand og neutral sæbe.

Aldara behandling for overfladisk basalcellekarcinom

For at behandle denne tilstand anbefales generelt påføring 5 gange om ugen i 6 uger. Du bør smøre salven på det område, der skal behandles, og hele kanten af ​​huden omkring det berørte område. Massér indtil cremen forsvinder helt.

Påfør cremen inden sengetid og lad den stå i 8 timer. Den næste dag skal du vaske området med mild sæbe og vand.

Aldara behandling for kønsvorter

Behandling af kønsvorter med Aldara udføres generelt 3 gange om ugen, i maksimalt 16 uger. Du bør påføre cremen på det område, der skal behandles, samt på kanten af ​​huden omkring det berørte område. Massér indtil cremen forsvinder helt.

Du bør ikke dække området med bandager eller plaster. Du bør også undgå at have nylonundertøj på. Det anbefales heller ikke at bruge bomuldsgaze eller undertøj på det behandlede område.

Påfør cremen inden sengetid og lad den virke i 6 til 10 timer. Den næste dag, vask med vand og neutral sæbe.

Hvis du behandler kønsvorter på forhuden af ​​den uomskårne penis, skal du trække forhuden tilbage og vaske med mild sæbe og vand, før du påfører Aldara salve. Rengør hele området grundigt hver dag, før du påfører salven.

Hvis du behandler kønsvorter omkring skeden, skal du undgå at få salven på de indre lag af skedevæv. Det kan forårsage vaginal hævelse, smertefuld vandladning og irritation af området.

Du skal huske på, at Aldara ikke helbreder kønsvorter. Denne salve behandler kun symptomerne og forhindrer dig ikke i at overføre sygdommen til dine seksuelle partnere. Du kan også udvikle andre skader, mens du tager Aldara.

Hvis du ønsker bedre resultater, bør du bruge medicinen så længe, ​​som din læge anbefaler.

Hvem kan bruge Aldara?

Langt de fleste mænd og kvinder har ingen kontraindikationer for sikkert at bruge Aldara, når det kommer til behandling af kønsvorter. Denne salve anbefales dog især til eksterne vorter, hvad enten det er på penis, vagina og omkring anus.

Hvis du har vorter inde i anus, inde i skeden eller i urinvejene, bør du kontakte din læge, så han kan anbefale den bedste behandling.

Hvad sker der, hvis jeg glemmer at anvende Aldara?

Hvis du har glemt at påføre Aldara salve, så ignorer den og vent på næste påføring. Du bør ikke forsøge at gøre op for den salvepåføring, du gik glip af.

Hvad sker der, hvis jeg bruger mere, end jeg burde?

Hvis du har påført mere, end du burde, bør du søge akut lægehjælp eller kontakte din læge så hurtigt som muligt. Nogle tegn på overdosering er hudirritation, besvimelse og svimmelhed.

Hvad skal jeg undgå?

Du bør undgå at få Aldara i dine øjne, mund og næse. Påfør ikke Aldara salve på endetarmen, urinrøret eller inde i skeden.

Hvis Aldara ved et uheld er kommet i kontakt med et af disse områder, skal du straks skylle grundigt med vand.

Brug aldrig Aldara på tør, brændt, irriteret, skadet eller ridset hud.

Brug kun anden medicin i de områder, der skal behandles med Aldara, hvis din læge fortæller dig det.

Du bør undgå at udsætte dig selv for sollys eller solarier under behandlingen, da Aldara salve nemt kan forårsage forbrændinger. Bær derfor tykt tøj og brug altid solcreme med SPF 30 eller højere, når du er udendørs.

Undgå også at have ubeskyttet sex. Aldara helbreder ikke kønsvorter eller HPV, så det beskytter ikke mod kønssygdomme, såsom HIV, herpes, gonoré, klamydia, syfilis, blandt andre.

Hvad er fordelene ved Aldara?

Du vil være i stand til at bemærke fordelene ved Aldara umiddelbart efter påføring. Du vil føle øjeblikkelig lindring af kløen forårsaget af kønsvorter.

For at opnå de bedste resultater skal du følge din læges anvisninger vedrørende applikationer og behandlingstid. Påfør et lille lag creme på det inficerede område, og massér derefter blidt, indtil cremen forsvinder.

Du bør også holde cremen på det berørte område i 6 til 10 timer, og vask området efter dette tidspunkt med rindende vand og neutral sæbe. Derfor anbefales det, at det bruges inden du går i seng.

Hvad er bivirkningerne af Aldara?

Selvom det er en salve, betyder det ikke, at nogle bivirkninger ikke kan opstå. Det er trods alt en medicin, og som enhver medicin er den udsat for bivirkninger.

De er sjældne, men du skal stadig være opmærksom på tegn på bivirkninger.

Blandt de mest almindelige bivirkninger af Aldara fremhæver vi:

 • Vabler på huden
 • Kuldegysninger
 • Smerter i kroppen
 • Åndedrætsbesvær
 • Overbelastning i ørerne
 • Sår
 • Kløe i kønsorganerne eller andre områder af huden
 • Smerter eller ømhed omkring øjne og kindben
 • Udslæt
 • Hudrødme (alvorlig)
 • Eskalering
 • Nysen

Blandt de ualmindelige bivirkninger af Aldara er det værd at nævne:

 • Mave- eller mavesmerter
 • Blæresmerter
 • Ankel-, knæ- eller tåledssmerter
 • Blodig eller uklar urin
 • Sløret syn
 • Brystsmerter
 • Influenza symptomer
 • Brændende eller smertefuld vandladning
 • Svimmelhed eller besvimelse
 • Hæshed
 • Hyppig vandladning
 • Ledstivhed eller hævelse
 • Vedvarende ikke-helende smerter eller lændesmerter
 • Pink hud
 • Røde pletter og irriterede områder på huden
 • Glødende hud
 • Gule, hvide eller voksagtige områder

Det er også værd at nævne sjældne bivirkninger af Aldara, hvoraf følgende skiller sig ud:

 • blå læber
 • Blå negle
 • Anfald
 • Hoste
 • Udvidede nakkevener
 • Træthed
 • Hurtig eller uregelmæssig hjerterytme
 • Hovedpine
 • Kvalme og opkast
 • Uregelmæssig vejrtrækning
 • Smerter i arme, skuldre, nakke eller kæbe
 • Pludselig manglende evne til at tale
 • Midlertidig blindhed
 • Hævelse af fingre, fødder, ben eller ansigt
 • Svaghed i arme eller ben på kun den ene side

Almindeligvis forekommer Aldaras bivirkninger mildt, forsvinder hurtigt og uden at give anledning til større bekymringer. Du kan opleve hudirritation, hævelse, afskalning og rødme under behandling med Aldara salve.

Kun i sjældne tilfælde er der definitive forandringer på huden.

Du kan også opleve kløe, svie eller smerte under behandling med Aldara.

Hvis de mest almindelige bivirkninger ikke forsvinder inden for kort tid, bør du stoppe med at bruge Aldara og søge hjælp hos den læge, der har ordineret denne behandling.

Bemærk, at der kan opstå nye vorter under behandling med Aldara. Hvis de ikke forsvinder, bør du kontakte din læge så hurtigt som muligt.

Kontraindikationer for brug af Aldara

Behandlingen af ​​blandt andet kønsvorter med Aldara har vist sig at være meget effektiv. I løbet af højst 16 uger bør Aldara helt fjerne vorterne. Du bør ikke overskride denne periode for behandling med Aldara salve.

Hvis du har brugt Aldara før, eller hvis du har brugt anden medicin til behandling af kønsvorter, skal du fortælle det til din læge, før han ordinerer Aldara. Du bør også informere dem, hvis du har problemer med immunforsvarsmangel.

Du bør aldrig putte Aldara i dine øjne, mund eller næse. Hvis produktet ved et uheld kommer i kontakt med disse områder, skal du straks vaske det med rindende vand for helt at fjerne cremen.

I tilfælde af overdosering fjernes det overskydende med rindende vand og neutral sæbe.

Hvis du ved et uheld indtager Aldara, skal du straks søge lægehjælp.

Fortæl det til din læge, hvis du for nylig har fået en organtransplantation, da du kan have et svagt immunsystem.

Aldara creme anbefales ikke til mindreårige eller til voksne med allergi over for det aktive stof.

Er det sikkert at købe Aldara online?

I dag, med internettet, kan du købe medicin online. Dette er dog et marked, der er meget modtageligt for svindel, da der altid er dem, der forsøger at købe billigere medicin uden recept.

Men når det kommer til medicin, kan du ikke være for forsigtig. Der er mange svigagtige websteder derude, der forsøger at bedrage folk ved at sælge forfalskede og stjålne lægemidler, der ikke garanterer deres sikkerhed.

Derfor bør du kun købe medicin fra pålidelige websteder.

Vores partnere er eksempler på velrenommerede onlineapoteker, som arbejder med alle patienters sundhed først.

Ved hjælp af partnerlæger, som vurderer det lægeskema, du har besvaret, kan du få en medicinsk diagnose og en recept på den passende medicin til netop dit tilfælde.

Partnerens medicinske team er registreret og reguleret af British Medical Authority, GMC, General Medical Council, og alle MedzOnline-partnerapoteker er lovligt godkendte til at sælge medicin på internettet af MHRA, en britisk enhed, og European Medicines Agency.

Vær altid på vagt over for onlineapoteker, der ikke beder om dine medicinske data, som tilbyder billig medicin, hvis de ikke tilbyder service på portugisisk, eller som ikke kræver en recept på receptpligtig medicin.

MedzOnline og dets partnere garanterer alle patienters privatliv. Dine data er fuldt beskyttet, fra dine personlige data, generelle oplysninger til kreditkortdata og medicinske oplysninger.

Hvordan kan jeg købe Aldara online i Danmark?

Da Aldara er en receptpligtig medicin, vil du kun kunne købe den, hvis du har en recept, enten online eller på fysiske apoteker.

En fordel ved at købe medicin hos vores samarbejdsapoteker er, at du kan bestille lægetid hos en autoriseret og registreret læge online, få din lægeordination i ro og mag i dit hjem og købe medicinen med det samme, med levering direkte til dit hjem, med fuldstændig diskretion og privatliv.

Hvis du ønsker at købe Aldara online, så spild ikke mere tid og garantere kvaliteten af ​​tjenester og medicin med MedzOnlines partnere!

 

Køb Aldara Online

effektive løsninger til erektil dysfunktion ved at overveje muligheder som at købe Levitra. Stol på MedzOnline for kvalitetsmedicin og en problemfri online shoppingoplevelse

Leder du efter pålidelige løsninger på erektil dysfunktion? Køb Sildenafil fra MedzOnline for pålidelig kvalitet og effektivitet. Sikre dit velvære ved at vælge et velrenommeret mærke til dine sundhedsbehov.

Ønsker du at holde op med at ryge? Udforsk muligheder som at købe Champix fra MedzOnline. Stol på MedzOnline for pålidelige produkter, der understøtter din rejse mod et røgfrit liv.