Levering næste dag i Danmark

Køb Priligy online: Løsning til behandling af for tidlig sædafgang

  • Priligy
  • Priligy2
  • Priligy3
Priligy thumb1 Priligy thumb2 Priligy thumb3
Service vurdering Fremragende 4.4 Star Rating  76 patientanmeldelser på
Priligy Dosis:
Pakkestørrelse:
Levering af medicin i 24 timer
Levering af medicin
i 24 timer
Sikker emballage og diskret
Sikker emballage
og diskret
Registrerede GMC læger I Den Europæiske Union
Registrerede GMC læger
I Den Europæiske Union
Branded Medicin Ægte
Branded Medicin
Ægte

Kommer du for hurtigt under samleje? Priligy er et lægemiddel, der forsinker din udløsning, så du kan holde markant længere.

Priligy mod for tidlig udløsning

Selvom for tidlig sædafgang ofte ses ved unge og uerfarne fyre, så er det et problem, som mænd i alle aldersgrupper døjer med. Ofte kommer man(d) inden for de første 2 minutter efter penetration til stor gene for både manden, der føler sig utilstrækkelig, og kvinden, der kan blive sur eller skuffet. Lægemidlet Priligy kan afhjælpe problemet.

For tidlig sædafgang er et problem, som man ikke taler om. Det er omgærdet med et stort tabu og er et pinligt og følsomt emne at tale om. Manden i forholdet ønsker ikke at tale om det, da det er typisk er forbundet med en lavere selvværdsfølelse at have problemet. Kvinden i forholdet ønsker ikke at såre manden ved at bringe det på bane.

Hvad er prisen på Priligy i Danmark?

Priligy 30mg og 60mg pris kan findes som nedenfor

PriligyBerlin-Chemie Menarini
Dosering Pakkestørrelse Se Pris Behandling
30mg 3 Se Pris Behandling»
30mg 6 Se Pris Behandling»
30mg 9 Se Pris Behandling»
30mg 12 Se Pris Behandling»
60mg 6 Se Pris Behandling»
60mg 12 Se Pris Behandling»

Priligyved tidlig sædafgang

For tidlig sædafgang kan behandles med et nyt præparat fra Menarini. Priligy er et lægemiddel, der først blev udviklet til at være et antidepressivt middel, men er siden blevet klassificeret som et lægemiddel mod PE - præmatur ejakulation. Priligy er udviklet af den anerkendte, amerikanske lægemiddelvirksomhed Eli Lily, hvorefter det blev solgt til Johnson & Johnson. Menarini har rettighederne til at sælge produktet i Europa.

Hold længere med Priligy

Priligy virker til mænd i alle aldersgrupper. Det aktive stof i midlet hedder Dapoxetin og fungerer som en serotonin-blokering i hjernen. Priligy virker på dig, der oplever for tidlig sædafgang. Tidlig sædafgang er i denne terminologi, når man får udløsning inden for 2 minutter efter penetrering og/eller sædafgang ved minimal seksuel stimulering. Har du ikke kontrol over din sædafgang er Priligy derfor et lægemiddel, som du kan bruge.

Priligy virker ved, at det aktive stof Dapoxetin, forsinker mandens orgasme. Dapoxetin er absorberet i kroppen og udskilt igen allerede inden for et par timer efter indtagelse. Det er derfor et sundt alternativ til andre anti-depressive midler, da det hurtigt er ude af kroppen igen.

Dosering af Priligy

Priligy findes i forskellige varianter, hvor det aktive stof, Dapoxetin, varierer. Det anbefales, at man starter ud med en mindre dosering på 30 mg., der bør tages efter behov, og ca. 1 – 2 timer inden seksuelt samkvem. Har I forsøgt med 30 mg. uden at opnå den ønskede effekt, kan I forøge doseringen til 60 mg. efter et stykke tid. Den maksimalt anbefalede dosis er 60 mg. om dagen, og det tilrådes ikke, at man overskrider denne.

Priligy bør ikke anvendes, hvis du har hjertelidelser, har tendens til at besvime eller lider af mani eller depression.

Bivirkninger ved Priligy

Priligy kan have en række bivirkninger, hvor kvalme, hovedpine og svimmelhed er de mest almindelige. Over 10% af brugerne oplever ovenstående. Forhøjet blodtryk, søvnløshed, uro og rastløshed betegnes som almindelige bivirkninger ved brug af præparatet.

Er det sikkert at Køb Priligy tabletter online i Danmark?

Du kan godt købe Priligy online med ro i maven. Det er dog vigtigt, at du lige undersøger det sted, som du køber Priligy fra. Dette sted skal være troværdigt og pålideligt og være eksperter i det de sælger.

Vores partnerapotek tilbyder et specialiseret, akkrediteret og anerkendt medicinsk team, der er i stand til at udføre en omhyggelig vurdering af din særlige sag uden at gå på kompromis med dit privatliv og komfort.

Det virker kun med originale lægemidler, som er registreret, hvilket garanterer total sikkerhed, når du tager dem.

Ønsker du at Køb Priligy tabletter online i Danmark, så kontakt vores partnerapotek for en indledende lægelig vurdering.

Ønsker du at købe Viagra i DK? Stol på MedzOnline for en pålidelig og problemfri købsoplevelse.

MedzOnline for en pålidelig kilde til at købe Spedra, en pålidelig medicin mod erektil dysfunktion. Med MedzOnlines velrenommerede service skal du sikre dig, at du får adgang til kvalitetsbehandlinger, der er skræddersyet til dine behov.

Leder du efter en løsning på kønsvorter? Overvej MedzOnline og køb Warticon online for effektiv behandling. Sørg for sikkerhed og effektivitet med pålidelige produkter fra MedzOnline.