Levering næste dag i Danmark

Køb Mysimba slankepiller online

 • Mysimba
 • Mysimba
 • Mysimba
Mysimba OnlineMysimba OnlineMysimba result Online
Service vurdering Fremragende 4.5 Star Rating  33 patientanmeldelser på
 • Vægttabsbehandling med klinisk testet effektivitet
 • Køb Mysimba online med diskret emballage og gratis fragt
 • Pris inkluderer recept og gratis levering
 • Bestil i dag for GRATIS levering næste dag i Danmark

Køb Mysimba Online

Levering af medicin i 24 timer
Levering af medicin
i 24 timer
Sikker emballage og diskret
Sikker emballage
og diskret
Registrerede GMC læger I Den Europæiske Union
Registrerede GMC læger
I Den Europæiske Union
Branded Medicin Ægte
Branded Medicin
Ægte

Mysimba - Slankepiller der virker

Mysimba er en slankepille med klinisk bevist effektivitet. Behandlingen hjælper med at få vægten under kontrol. Kan købes online i Danmark og sendes med ekspreslevering inkl. i prisen fra vores apotek.

Mysimba er en effektiv slankepille der fungerer gennem kombinationen af to aktive stoffer naltrexone og bupropion. Denne kombination skaber en god synergieffekt, som er med til at gøre behandlingen til en mere effektiv behandling end andre alternativer.

Mysimba hjælper både med at reducere lysten til mad modsat mange andre alternativer og derudover frigiver denne form for depottabletter også stofferne i en forlænget process. Det betyder, at du kan mærke effekten i længere tid end normalt.

 • Bupropion: Et aktivt stof, som påvirker de dele af hjernen, der styrer ting som energiforbrug, fødeindtag og hjernens belønningsmekanismer. Det betyder også, at stoffet regulere dopamin udløsningen i hjernen, som man oplever når man spiser.
 • Naltrexone: Når effekten fra bupropion aftager, så hjælper naltrexone med at fortsætte dit vægttabet. Ud over det, så har naltrexone også den gode effekt, at en række smage ikke længere er lige så attraktive, som f.eks. søde sager og slik.

Man kan godt tage slankepillen i en længere periode, men den udstedes kun til voksne, som har en BMI på mindst 30. Har du dog en underliggende tilstand der er vægt relateret, som f.eks. diabetes og højt blodtryk, så kan du få Mysimba med en BMI på mindst 27. Som med alle andre slankemidler, så bør du ikke se på Mysimba som den ultimative løsning, men som et supplement til at skabe en sundere livsstil imens du vil tabe dig. Derfor er det vigtigt at huske på, at denne behandling kun er effektiv hvis du kombinerer den med en sund diæt og motion.

Hvad er prisen på Mysimba i Danmark?

Mysimba 1 månad, 2 månad og 3 månad pris kan findes som nedenfor

MysimbaOrexigen Therapeutics
DoseringSe Pris Behandling
1 månad Se Pris Behandling»
2 måneder Se Pris Behandling»
3 måneder Se Pris Behandling»

Fordele og ulemper forbundet med Mysimba

Mysimba er en medicin, der primært anvendes til vægtkontrol hos voksne, der er overvægtige eller fede. Den indeholder to aktive ingredienser, naltrexon og bupropion, som arbejder sammen om at reducere appetit og madtrang, samtidig med at den øger mæthedsfølelsen. Her er nogle fordele og ulemper forbundet med Mysimba:

Fordele:

 1. Vægttab: Mysimba har vist sig at fremme vægttab i kliniske forsøg. Når det kombineres med en reduceret kalorieindtagelse og øget fysisk aktivitet, kan det hjælpe enkeltpersoner med at opnå og opretholde en sundere vægt.
 2. Appetitkontrol: Kombinationen af naltrexon og bupropion hjælper med at reducere appetit og trang, hvilket gør det lettere for enkeltpersoner at overholde en kaloriefattig kost.
 3. Metaboliske fordele: Nogle studier antyder, at Mysimba muligvis har yderligere metaboliske fordele ud over vægttab, såsom forbedret insulin følsomhed og lipidprofiler.
 4. Rygestop: Bupropion, en af de aktive ingredienser i Mysimba, bruges også som et hjælpemiddel til rygestop. Derfor kan personer, der er overvægtige eller fede, og også ryger, have gavn af Mysimba til at tackle begge problemer samtidigt.

Ulemper:

 1. Bivirkninger: Ligegyldigt hvilken medicin, kan Mysimba forårsage bivirkninger. Almindelige bivirkninger inkluderer kvalme, forstoppelse, hovedpine, svimmelhed, søvnløshed og tør mund. Disse bivirkninger kan aftage over tid eller med dosisjusteringer, men kan være generende for nogle personer.
 2. Kontraindikationer: Mysimba er kontraindiceret hos personer med ubehandlet hypertension, anfaldsforstyrrelser, spiseforstyrrelser og dem, der i øjeblikket bruger eller har brugt inden for de sidste 14 dage monoaminoxidasehæmmere (MAOI'er).
 3. Interaktioner med andre lægemidler: Mysimba kan interagere med andre lægemidler, herunder antidepressiva, antipsykotika, opioider og visse lægemidler, der anvendes til behandling af HIV / AIDS. Det er vigtigt, at personer informerer deres sundhedspersonale om alle de lægemidler, de tager, før de begynder at tage Mysimba.
 4. Omkostninger: Afhængigt af sundhedsforsikring og beliggenhed kan Mysimba være dyrt, især for personer uden forsikringsdækning for receptpligtig medicin.
 5. Begrænsede langsigtede data: Mens korte kliniske forsøg har vist effektiviteten og sikkerheden af Mysimba, er der begrænsede langsigtede data om dens virkninger ud over et til to års brug. Derfor er dens langsigtede sikkerhed og effektivitet til vægtstyring endnu ikke fuldt forstået.

Det er afgørende for personer, der overvejer Mysimba, at drøfte de potentielle fordele og risici med deres sundhedspersonale for at afgøre, om det er en passende mulighed for dem. Derudover bør Mysimba anvendes som en del af en omfattende vægtstyringsplan, der omfatter kostændringer, øget fysisk aktivitet og adfærdsændring.

Fortsæt til online konsultation

Hvordan fungerer Mysimba?

Mysimba virker som sagt ved at kombinere de to aktive ingredienser bupropion og naltrexon. Måden denne kombination virker på er at den ændrer måden, som din hjerne fortolker sult på. Effekten af denne tablet er, at den reducerer madbehov og sult, og dermed hjælper dig med at følge en kaloriefattig diæt.

Mysimba fungerer altså som et supplement til din vægttabsplan. Er du dog i tvivl om din kost eller træning er passende til dine behov, så skal du tage kontakt til en læge, en personlig træner eller sundhedspersonale, som kan hjælpe og rådgive dig. Derudover er det vigtigt at huske på, at al vægtforøgelse kun skyldes øget appetit. Stress og angst, som er to psykologiske faktorer, kan også have en betydning. Før du starter på denne medicin er det derfor en god ide, at snakke med din læge, så du kan fuldstændig fastslå hvad årsagen til din fedme er.

Hvem må bruge Mysimba?

Som udgangspunkt er Mysimba godkendt til patienter der har et BMI på mindst 30. Har man yderligere vægt-relaterede sygdomme, som f.eks. kan type 2-diabetes, forhøjet blodtryk eller højt lipid i blodet. Det er også vigtigt at notere, at hvis man er 65 år eller ældre, så bedes man være forsigtig ved brug af Mysimbe slankepiller. Er man over 75 år gammel eller under 18 år gammel, så bør man slet ikke bruge disse slankepiller.

Er Mysimba’s effektivitet klinisk bevist?

Mysimba er gennemtestet af producenten og derudover godkendt af alle de relevante autoriteter. Amerikanske FDA og europæiske EMA kræver, at man som producent at slankepiller kan bevise, at det virker, da der er tale om et receptpligtigt lægemiddel. Derfor har man også lavet meget klare forsøg for effektiviteten af denne behandling.

I de første forsøg man udførte inden godkendelsen af slankemidlet var der meget overbevisende resultater. Her lavede man to uafhængige forsøg der varede over 56 uger. Midlet blev testet både med personer uden og med diabetes.

Hos dem der ikke havde diabetes oplevede 48% i det ene studie og 56% i det andet studie et vægttab på mindst 5%. Hos dem der fik placebo oplevede kun 16,4% og 17,1% et vægttab på 5% eller mere.

I forsøgene med personer der har diabetes opdagede man også resultater der var meget overbevisende. Ud over et øget vægttab har man også fundet frem til andre gode fordele ved Mysimba. Det er bl.a. at man har observeret en reduktion af taljemålene. Det er positivt, da det hjælper til med at mindske risikoen for diabetes, hjerte og hjertekar problemer. Derudover var der også nogle forsøgspersoner, som oplevede mindsket LDL kolesterol, som man også kender som den “dårlige” version af kolesterol.

Hvordan skal man tage Mysimba?

Det er meget enkelt at tage Mysimba, da det er en tabletkur som i takt med kroppens tilvænning stiger i dose.

 • Den første uge starter man ud med en tablet hver eneste morgen.
 • I uge 2 stiger mængden til at man skal tage to tabletter dagligt. En om morgenen og en om aftenen.
 • I uge 3 skal man øge dosen, da kroppens resistens stiger. Her tager man tre tabletter om dagen.
 • I uge 4 øges mængden til fire tabletter dagligt. Her skal man tage to om morgenen og to om aftenen.

Ligesom de fleste andre slankepiller skal et forløb med Mysimba evalueres efter der er gået 16 uger. Hvis ikke man oplever mindst store ændringer i BMI, så er det op til din personlige læge, at vurdere om man skal fortsætte. Hvis ikke det virker efter de første 16 uger, så skyldes det højst sandsynligt, at kroppen ikke tager godt imod stoffet og man bør derfor ikke fortsætte med stoffet.

Hvilke bivirkninger kan man opleve ved brug af Mysimba?

Som med næsten alle andre receptpligtige lægemidler kan man potentielt set opleve bivirkninger når man bruger Mysimba. Det er dog sjældent.

Meget almindelige bivirkninger

Denne form for bivirkninger er registreret hos mere end 10 ud af 100.

 • Forstoppelse
 • Kvalme
 • Opkastning

Almindelige bivirkninger

Denne form for bivirkninger er registreret hos højst 10 ud af 100.

 • Mavesmerter
 • Tandsmerter
 • Nervøsitet
 • Mundtørhed
 • Hjertebanken
 • Rysten
 • Smagsforstyrrelser
 • Koncentrationsbesvær
 • Sløvhed
 • Søvnløshed

Ikke almindelige bivirkninger

Denne form for bivirkninger er registreret hos højst 1 ud af 100.

 • Betændelse i galdeblæren
 • Balance forstyrrelser
 • Blødning af endetarmen
 • Hukommelsesbesvær
 • Brok
 • Humørsvingninger

Det er kun i meget sjældne tilfælde, at der er observeret forstyrrelser af hjerterytmen eller betændelse i galdeblæren. Disse bivirkninger bør dog ikke vare i lang tid og bør forsvinde i takt med at kroppen vænner sig til stofferne.

Hvordan kan jeg købe Mysimba online i Danmark?

Mysimba er en vægttabsmedicin, der er tilgængelig i Danmark, og som er udviklet af Orexigen Therapeutics i USA, men på grund af dets særlige forhold kan det kun sælges på apoteker, fysisk eller online, på recept. Det er ikke muligt at købe Mysimba i håndkøb i Danmark.

Vores partnerapotek tilbyder et specialiseret, akkrediteret og anerkendt medicinsk team, der er i stand til at foretage en omhyggelig vurdering af din særlige sag uden at gå på kompromis med dit privatliv og komfort.

Det virker kun med originale lægemidler, som er registreret, hvilket garanterer total sikkerhed, når du tager dem.

Hvis du ønsker at købe Mysimba online i Danmark, skal du kontakte vores partnerapotek for en indledende medicinsk vurdering.

Køb Mysimba Online i Danmark