Levering næste dag i Danmark
Køb p-piller online

Information om traditionelle p-piller. pille forhindrer ægløsning.

Prævention

Kvinder har i dag mange forskellige muligheder i forhold til prævention; fra blokeringsmetoder som kondomer til hormonale præventionsformer som den kombinerede pille. Hormonal prævention anses som den mest effektive og praktiske form for svangerskabsforebyggelse, og de forskellige muligheder betyder, at den enkelte kvinde kan finde en løsning, der passer netop hende. Metoder som p-pille, plaster og ring er næsten 100% effektive i forebyggelsen af graviditet.

Hvordan hormonal prævention fungerer

Hormonerne i hormonale præventionsformer hindrer graviditet på flere forskellige måder. Den primære rolle, de udfylder, er at stoppe ægløsning ved at snyde kroppen til at tro, at ægløsningen allerede er sket. Dette betyder, at ægget ikke bliver frigivet. Hormonerne gør også slimet i livmoderhalsen tykkere, hvilket sløver spermens bevægelse. Derudover gøres livmoderens sider tyndere, så et æg — hvis det imod al sandsynlighed alligevel frigives og befrugtes — ikke vil være i stand til at fæstne sig og gro.

Typer af hormonal prævention

Den mest velkendte hormonale præventionsform er den kombinerede p-pille, som tæller mere end 25 varianter. Disse piller indeholder syntetisk østrogen og syntetisk gestagen. Mini-pillen er også populær blandt kvinder, som ikke har mulighed for at bruge den kombinerede p-pille, da mini-pillen udelukkende indeholder det syntetiske gestagen og ikke syntetisk østrogen. Præventionsplastret kan klistres på huden én gang i ugen, hvor det vil frigive en støt dosis hormoner. P-ringen sættes op i skeden, hvor den kan blive i tre uger. Alle disse metoder er over 99% effektive, når de anvendes korrekt.

Hvor kan jeg købe p-piller online?

Ønsker du at beskytte dig selv mod uønsket graviditet med hormonal prævention som p-pillen, kan du finde den løsning, som passer dig. Så snart du har valgt det p-pille-brand, du foretrækker, udfylder ud en medicinsk konsultation online. Hvis pillen, du har valgt, er sikker og passende til dig, får du udskrevet en recept, der sendes til apoteket, som pakker og afsender ordren.

Prisen på p-piller er udover selve præventionen inklusive konsultation med en privat læge, recept samt forsendelse til adresser i hele EU.

Cilest

Cilest er en god mulighed for prævention til kvinder, som oplever voldsom eller smertefuld menstruation, da pillen kan begrænse mængden og mildne smerten.

Mere Information
Dianette

Dianette kan hjælpe med at behandle akne og hirsutisme samtidigt med, at det er en 99% effektiv p-pille.

Mere Information
Femodette

Femodette kan udskrives i forbindelse med behandlingen af akne eller ved besværlig menstruation samtidigt med, at det er en ekstremt effektiv oral præventionsform.

Mere Information
Marvelon

Marvelon hindrer graviditet på tre måder og kan også hjælpe med at regulere din menstruation og mildne menstruationssmerter.

Mere Information
Mercilon

Mercilon er en kombineret, daglig p-pille, som indeholder lavere mængder østrogen sammenlignet med andre piller, hvilket gør den til et bedre valg for kvinder, som er særligt sensitive over for østrogen.

Mere Information
Microgynon

Microgynon 30 er en af de p-piller, som i dag hyppigst udskrives på recept. Da der er tale om kombineret oral prævention, skal den kun tages én gang om dagen for effektivt at modvirke svangerskab.

Mere Information
Qlaira

Qlaira er en kombineret oral præventionsform, som kan være næsten 100% effektiv i forebyggelsen af graviditet.

Mere Information
Yasmin

Yasmin er en effektiv og populær form for kombineret prævention med den yderligere fordel, at den kan forbedre kvaliteten af både din hud og dit hår.

Mere Information
Brevinor

Brevinor er en p-pille, som indeholder både østrogen og gestagen, hvilket beskytter mod graviditet på tre forskellige måder.

Mere Information
Femodene

Femodene er en p-pille, som beskytter dig mod graviditet, så snart du begynder at tage den på din første menstruationsdag.

Mere Information
Loestrin

Loestrin er en kombineret p-pille, som er næsten 100% effektiv i forebyggelsen af graviditet, når den tages korrekt.

Mere Information
Logynon

Logynon er en trefasisk pille, som efterligner den naturlige menstruationscyklus ved at variere niveauet af hormoner i tabletterne på forskellige tidspunkter af måneden.

Mere Information
Cerazette

Cerazette er en mini-pille, hvilket betyder, at den kun indeholder én aktiv ingrediens. Den er ligeledes næsten 100% effektiv som en metode til at forebygge graviditet.

Mere Information
Ovranette

Ovranette er en højeffektiv præventionsmetode med den ekstra fordel, at den også behandler endometriose.

Mere Information
Evra-plastret

Evra-plastre er en hormonal præventionsform, hvis kemikalier optages gennem huden og altså ikke sluges i pilleform.

Mere Information
NuvaRing

NuvaRing kan anvendes til at forebygge graviditet ved at indsætte den i skeden, hvor den dagligt frigiver hormoner.

Mere Information